Site logo

10× Moederdag tips in Alkmaar

Vaders en kinderen opgelet: het is alweer bijna Moederdag. De tweede zondag van mei verwennen we in Nederland onze moeders. Met ontbijt op bed, een cadeautje en een zelfgemaakte knutsel.

THUIS072 helpt jullie graag op weg met cadeautips, voor de grote en kleinere portemonnee. Zet je moeder in het zonnetje: met deze cadeaus maak je er thuis een onvergetelijke Moederdag van.

1. Ontbijt op bed met croissants

Ontbijt op Moederdag van Patisserie A.C. de Boer

De allerliefste moeders krijgen natuurlijk ontbijt op bed met zo’n heerlijke Franse croissant, een chocoladebroodje of zelfs een compleet verzorgd ontbijt van Patisserie A.C. de Boer, een glas versgeperste jus d’orange en een bakje verse aardbeien. Dit is het moment om je knutsel te geven!

Meer info?
Check Facebook
Meer over Patisserie A.C. de Boer

2. Mooie bos bloemen

Het meest gegeven cadeau voor moederdag is een bloemetje. Verwen je moeder met een mooi boeket met verse snijbloemen van ’t Singeltje of Groot in Groen of een andere bloemist bij jou in de buurt.

Meer info?
Meer over Groot in Groen
Meer over Bloemenwinkel ’t Singeltje

3. Online theeproeverij

Thuis thee proeven onder virtuele begeleiding van Mevrouw Cha

Hét cadeau voor moeders die veel van thee houden en het leuk vinden om nieuwe smaken te ontdekken. Je bestelt een pakket met losse thee en krijgt online tips en smaakadviezen van theesommelier mevrouw Cha. Aanrader!

Meer info?
Check Facebook
Meer over Mevrouw Cha

4. Zeepcadeau pakket

Dit cadeaupakket van Soulstore Hand-picked bevat vier heerlijke zeepjes, een geurzakje met zeepsnippers én een stukje ‘Heilig Hout’. Voor je moeder, je oma of je vrouw. Leuk om te geven; nog leuker om te krijgen!

Meer info?
Check Facebook
Meer over Soulstore Hand-Picked

5. Lekker luchtje

Voor een parfum kun je natuurlijk naar de drogist gaan. Maar wist je dat damesmodezaak ‘N Joy ook luchtjes kan tappen in een hervulbare flacon? Kom naar de winkel en kies 1 van de 16 lekkere damesgeuren voor je moeder.

Meer info?
Check Facebook
Meer over N Joy mode & accessoires

6. Geef een kaartje

In deze tijd van e-mail en whatsapp klinkt het misschien oubollig, maar juist daarom niet minder origineel: schrijf eens een mooie kaart voor je moeder! Verschillende lokale shops verkopen unieke kaarten, zoals SOEPP, Kowalski, Kuhne en Twin-Arts.

Nog leuker: doe er een cadeaubon bij en steun een lokale ondernemer.

Shops in Alkmaar
Zaken met cadeaubon in Alkmaar

7. Eten & drinken: Moederdagboxen

Verras je moeder met een uitgebreid ontbijt of brunch of verzorg een complete High Tea of borrel met een van de lekkerste Moederdagboxen uit onze top-20. Best lastig om te kiezen met zoveel lekkers.

Meer info?
20× lekkere Moederdag boxen in Alkmaar

8. Geef je moeder een ode

Post-Ode vanCompagnie DaaD & Chaosproducties

Theatermakers Linda en Jacqueline hebben de handen ineen geslagen om in deze eenzame Corona tijd een theatrale glimlach te bezorgen. Met de Post-Ode laat je je moeder op een onvergetelijke manier weten dat ze heel speciaal is.

Meer info?
Compagnie DaaD & Chaosproducties

10. Verrassing

In de top-20 Moederdagboxen vind je ook boxen met wat lekkers en leuke presentjes en/of cadeaubonnen. Kijk bijvoorbeeld eens naar Tip 11: de box van Sencha Lunchstore (die je bovendien ook kunt winnen, samen met een rijsttafel van Rijsttafel Express!).

Meer info?
20 tips voor de lekkerste moederdagboxen van Alkmaarse hotspots
Winactie Rijsttafel Express


Dit zijn onze tips voor 10 mei. Succes met knutselen. Maak er een gezellige Moederdag van!

Reacties

  • Nog geen reacties. Ben jij de eerste?
  • Voeg een reactie toe