Site logo

Koningsdag acties van Alkmaarse restaurants

Koningsdag is anders dit jaar, maar met deze 10 tips voor borrelboxes en andere Woningsdag menu’s voor afhalen/bezorgen in Alkmaar maken we er toch nog een lekker feestje van!

De overige tips voor Koningsdag in Alkmaar vind je op UIT072, maar zorg dat je deze lekkere deals al besteld hebt. 😋

Steak

Steak’s kofferbakmarkt

Mis je de steaks van Steak al? Gelukkig hebben ze een speciale actie: Kingsday only. Je kan de tournedos met bijbehorende toppings eindelijk bestellen! Ophalen via het speciale doorgeefluik in de Steak wagen.

Kleine Brouwerij - bier & bistro

Lekkere dingen doos

Lekker thuis een speciaalbiertje met wat lekkers erbij? Dat kan met de lekkere dingen doos om af te halen bij Kleine Brouwerij! Vier verschillende biertjes met rauwe ham en een halve fuêt. Wil je ook nog een lekkere borrelgarnituur? Bestel en je hoeft het thuis alleen nog even in de frituur te doen.

Strandjutten bij de Kade

Niet strandjuttend over de nachtmarkt dit jaar, maar thuis op zoek naar een goede stevige doos, picknickmand, emmer of iets anders. Waarom? Stadsstrand de Kade vult je “voorwerp” met allemaal lekkere hapjes en drankjes.

Quarantainebox van Thijs Thuis in Eten

Bestel snel deze kneiter van een luxe Koningsdag Quarantaine Box met olijven, wraps en nog veel meer lekkers. En geniet vooral van een heerlijke Woningsdag!

De Koning Alkmaar (logo)

Koninklijk genieten

Koop een speciale De Koning sweater of T-shirt en geniet in stijl in je eigen paleis van de koninklijke maaltijden van De Koning.

Unboxing your hapjesbox van Living Roots

Bestel jouw box met diverse lekkere hapjes vandaag en ontvang een gratis Living Roots tasje! Naar keuze met speciaalbiertjes, cocktail of mocktail bij de hapjesbox.

Happy King box bij De Turfmarkt

In de Happy King box vind je bitterballen, steak tartare, nachos con queso, kaassalade en crostini’s. Bestel je borrelbox online of bel De Turfmarkt. Wordt bezorgd in Alkmaar tussen 14 en 17 uur.

Oranje soezen en tompoucen

De enige echte Franse patissier van Alkmaar, A.C. de Boer, heeft natuurlijk vers gemaakte oranje soezen en tompoucen op Woningsdag:  4 halen = 3 betalen. En voor heerlijke macarons moet je ook hier zijn natuurlijk.

Anne & Max

Genoeg koffie en thee voor een lange Woningsdag

Vanaf aankomend weekend gaan de deuren bij Anne & Max weer openen voor het afhalen van koffie, ontbijt en lunch! Elke zaterdag en zondag tussen 10-15 uur. Er staat ook een leuke Koningsdagbox op de webshop.

Bistro Bar De Buren

Koninklijk borrelen met De Buren

Alles is dit jaar anders en zo ook Koningsdag. De Buren wil er alsnog met jullie een feestje van maken en hebben een XXL borrelplank samengesteld

Tapasbox

Altijd een goed idee, maar vooral makkelijk en lekker op Koningsdag: een heerlijke tapasbox van Granada Food and Wine.


Tips?

Hebben we een Koningsdag borrelbox gemist? Tip ons gerust! Ook voor overige vragen, sponsoring of promotie, neem even contact op.

Missende zaken kunnen zich nog steeds gratis aanmelden.

Vergeet ook niet om de overige tips voor Koningsdag in Alkmaar te checken op UIT072. Samen vieren we het thuis.

Zoek andere hotspots in Alkmaar

Wil je weten of jouw favo shop nog open is? Welke hotspots je kan steunen met een cadeaubon? Of welke restaurants nu (tijdelijk) bezorgen in Alkmaar? Je zoekt en vind ze op THUIS072:

Reacties

  • Nog geen reacties. Ben jij de eerste?
  • Voeg een reactie toe