Site logo

De online bibliotheek is altijd open

De vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard zijn nu tijdelijk gesloten, maar wist jij dat er online ook voor niet-leden een breed aanbod aan luisterboeken en activiteiten wordt aangeboden? Je kunt je zelfs aanmelden voor een persoonlijk voorgedragen gedicht.

Luisterboeken

Bibliotheekleden kunnen kiezen uit een grote collectie e-books en luisterboeken. Bovendien geeft de bieb handige online tips om deze weken thuis met z’n allen goed door te komen.

Ook voor niet-leden zijn er een aantal luisterboeken gratis beschikbaar. De LuisterBieb heeft meer dan 4.000 luisterboeken. Van romans tot hoorcolleges. Welk verhaal wil jij beluisteren?

Webinar

De lezingen van het Alkmaars Historisch Café in de bieb zijn geannuleerd.

In plaats daarvan geeft historica Martine Teunissen geeft op dinsdagavond 7 april online een verkorte versie van haar presentatie over historische kleding! Kom je ook een kijkje nemen?

​Poëzie lijn

​In deze vreemde tijd is het soms fijn om je gedachten op iets anders te richten. En om een gesprek te hebben dat eens niet over het Corona virus gaat. Daarom start Bibliotheek Kennemerwaard de Poëzie lijn. 

Ben je benieuwd welke gedichten ze voor je uitgezocht hebben? Ben je een echte poëzie liefhebber? Of helemaal onbekend met poëzie? De poëzie lijn is er voor iedereen. Zo werkt het.

Reacties

  • Nog geen reacties. Ben jij de eerste?
  • Voeg een reactie toe