Site logo

Sporten vanuit huis

Ook sportscholen in Alkmaar zijn de komende tijd nog gesloten. Gelukkig helpen diverse Alkmaarse sportclubs je om thuis fit te blijven.

Team Victrix

De ludiekste oplossing heeft Crossfit-vereniging Team Victrix. Als je op Facebook je straatnaam deelt, komt het team sportdocenten naar je toe.

Wij, van Team Victrix, doen er alles aan om heel Alkmaar in beweging te houden en dat maakt mij blij.De zojuist aangekondigde maatregelen zeggen vooralsnog niets over sportscholen dus wij hopen dat we in april weer (al dan niet aangepast) open kunnen. Wel moeten we er rekening mee houden dat het langer zou kúnnen duren. De vraag is of wij dit vol kunnen houden. De overheid zegt wel dat er gecompenseerd gaat worden, maar wanneer komt die compensatie? En redden we het daarmee als de huur van het pand gewoon doorgaat?Mijn verzoek is gericht aan iedereen die lid is van een sportschool of sportverening en graag vanaf april ( of 1 juni) weer wil sporten: als je het kunt missen, zeg dan niet per direct je abonnement op, al lijkt dat nu voor de hand liggend. Dit zou grote gevolgen hebben voor alle sportscholen in het land.Als we na de crisis er nog zijn, zullen we er alles aan doen om jullie weer terug te compenseren. De details zijn we nog aan het uitwerken maar een ding weten we wel: wij willen heel graag weer knallen met elkaar.Maar daarvoor hebben wij jullie steun en vertrouwen nodig.Deel dit bericht met al je vrienden en kennissen om elkaar te helpen en te steunen.Wij gaan proberen Victrix on Tour te blijven voortzetten zolang het mag en veilig is.Together we are victorious!

Geplaatst door Team Victrix op Maandag 23 maart 2020

De acties van Team Victrix hebben al veel tv zenders gehaald afgelopen maand, waaronder RTL 4 en NPO 1.

Dynamic Fit

De trainers van Dynamic Fit delen dagelijks oefeningen en challenges op Facebook:

DUO CHALLENGE!Wij dagen jou uit om mee te doen met onze Duo Challenge morgen!Tik elkaar met een voet aan, draai je om tot de grond, blijf verbonden door de voeten, druk je 2x op, draai weer terug en laat dan pas elkaars voet los. Daag jouw vrienden ook uit. Deel jouw filmpje en tag wie er mee moet doen! Vergeet ons dus ook niet te taggen @dynamicfitalkmaar #dynamicfitathome

Geplaatst door Dynamic Fit op Dinsdag 31 maart 2020

Victorie Plaza

Ook sportschool Victorie Plaza is razendsnel met een online aanbod gekomen.

Laat in de comments weten wat je van de les vond 🙌🏻

Geplaatst door Victorie Plaza Sports & Wellness op Maandag 30 maart 2020

Naast online trainingen geven ze via de app My Wellness 4 workouts: cardio, total body, core en een bbb-workout. Via de social kanalen van Victorie Plaza lees je meer over de app.

Reacties

  • Esther Wouters
    4 april 2020 at 19:47

    Fysio Fitness Alkmaar zet ook lessen online op hun Youtube-kanaal.

Voeg een reactie toe